We zijn live

Nieuws

mds-1mrt2016-02

Na een half jaar hard werken is het zover. MijnDoelenStellen 2.0 is live. In dit bericht kijken we terug op wat er allemaal gebeurd is.

mds-logo-1mrt2016De site MijnDoelenStellen bestond al een aantal jaren. Het was een eenvoudige, laagdrempelige manier om een lijstje van doelen op te stellen en dat te delen met iemand anders. We startten de site vanuit de overtuiging dat wie zelf doelen kiest hier meer eigenaarschap over zal ervaren- en er verantwoordelijkheid voor zal nemen. Dat dit werkte bleek al snel. We maakten dankbaar gebruik van het voorwerk van Prochaska en Diclemente.

Vanuit diverse hoeken kregen we goede feedback hoe de site verbeterd kon worden. Vooral “doelen kunnen bijhouden” stond hoog op het lijstje. We besloten om hieraan te gaan werken: we werkten de feedback verder uit, maakten een functioneel ontwerp en schreven een aantal ontwikkelaars aan. Onze keuze viel op Kevin Brands die nauw samenwerkt met ontwerper Roel Boonen. We waren het snel eens over het project.

mds-logo-1mrt2016-1De webapplicatie kreeg vorm. Ondertussen werkten we hard aan de stappenplannen: we vinden het belangrijk om mensen op weg te helpen in het stellen van doelen. Dit resulteerde in 62 doelenkaarten die op verschillende manieren samengesteld kunnen worden.

Verschillende mensen hielpen ons om de applicatie te testen en de puntjes op de i te zetten. De feedback was van grote waarde- wij hadden domweg over een aantal zaken heengekeken. Gelukkig keken de testers met ons mee.

En nu is het dan zover. Met gepaste, en tegelijk gloeiende trots presenteren wij MijnDoelenStellen 2.0. En we horen graag terug wat jij ervan vindt!

Terug naar overzicht