Over de makers

Wouter Bruijning

ava_twitterIk ben een duizendpoot, alles-aanpakker, social prototyper en soms een beetje ondernemer.

Mijn achtergrond is die van maatschappelijk werker. Inmiddels ben ik projectmanager Digitale Hulpverlening. Concreet betekent dit dat ik me bezighoud met de ontwikkeling van hulpverleningsvormen die voor cliënt en samenleving duurzame oplossingen bieden. Dit doe ik door het bedenken van software, het ontwikkelen van scholingen en trainingen die ik ook daadwerkelijk geef en veel pionieren vanuit de digitale garage. Privacy is voor mij een bijzonder aspect dat ik in alle processen nauwlettend in de gaten houd.

Meer weten over mij?

Kelly de Vries

Mijn motto: zijn waar je doelgroep is, dus ook online!

Als jeugdzorgwerker heb ik mogen ervaren dat het overgrote deel van mijn cliënten online van alles deed en van alles meemaakte. Dit, terwijl mijn collega’s en ik, nog nauwelijks online waren als professionals, laat staan dat we internettechnieken gebruikten in de hulpverlening. Gedurende de acht jaar dat ik werkzaam was in de jeugdzorg heb ik me verdiept in het gebruik van social media en andere internettechnieken in de hulpverlening. Inmiddels cross ik alweer bijna een jaar het hele land door om professionals in de jeugdzorg te laten kennismaken met het fenomeen ‘internettechnieken in de hulpverlening’. Ik geef workshops en trainingen en ben betrokken bij diverse projecten rondom dit onderwerp, waarbij ik vooral bestaande initiatieven probeer te verbinden met nieuwe ideeën en voortdurend de aansluiting zoek met de doelgroep waarvoor de online interventie bedoeld is.

NOESTE IJVER

Ontwerp van Morgen

Ontwerp van Morgen had de eer het ontwerp te mogen verzorgen voor het logo, de huisstijl en de nieuwe website van Mijn Doelen Stellen. Naast de keuze voor eigentijdse kleuren en zorgvuldig gekozen lettertypes ging onze aandacht in dit ontwerp uit naar het visueel begeleiden van gebruikers en bezoekers.

Verder werkt Ontwerp van Morgen dagelijks aan huisstijlen, het ontwerp van drukwerk en websites. Dit voor profit en non-profit opdrachtgevers. In al ons ontwerpwerk denken we mee met de opdrachtgever over het uiteindelijke doel en resultaat.