Mijn Doelen Stellen gaat vernieuwen!

Mijn Doelen Stellen gaat vernieuwen!

Nieuws

Al sinds 2011 helpt de website www.mijndoelenstellen.nl mensen op een laagdrempelige manier en volledig anoniem zelf hun doelen te formuleren. Sinds september 2011 hebben zo’n 47.000 mensen Mijn Doelen Stellen bezocht. Van de bezoekers vulden ruim 3.600 een doelenkaart in. Velen van hen lieten – eveneens anoniem – een reactie achter in het evaluatieformulier.

Het overgrote deel van de gebruikers is positief over Mijn Doelen Stellen en we hebben veel tips mogen ontvangen over wat de gebruikers nog meer zouden willen kunnen met Mijn Doelen Stellen. Nu is de tijd aangebroken om gehoor te geven aan deze feedback: de volgende fase van Mijn Doelen Stellen is aangebroken! In de vroege herfst hopen we jullie de volgende mogelijkheden te kunnen bieden:

  • Een account aanmaken, waarmee het mogelijk is je doelen te evalueren, aan te vullen en bij te werken. Het leukste is natuurlijk wanneer je een doel af kunt vinken, omdat je het behaald hebt. Ook dat wordt mogelijk met een eigen account!
  • Het stellen van acties: naast het doelen stellen, wordt het ook mogelijk om acties te kiezen die je helpen om je doel te behalen.
  • Oplossingsstrategieën aangereikt krijgen.
  • Notificaties krijgen van de deadlines die je hebt gesteld.
  • En speciaal voor organisaties wordt het mogelijk om een ‘eigen’ Mijn Doelen Stellen te hebben, waar bijvoorbeeld cliënten naar verwezen kunnen worden en waarin eigen doelenkaarten in opgenomen kunnen worden.

Natuurlijk blijft het ook gewoon mogelijk om een doelenkaart in te vullen zonder account, en zijn alle genoemde zaken geheel vrijblijvende opties.

Ook bij de doorontwikkeling is aan jouw privacy gedacht. Ja, er worden gegevens opgeslagen wanneer je een account aanmaakt: anders zou je niet meer kunnen inloggen. De gegevens zijn niet herleidbaar zijn naar jouw persoon. We zijn vooral geïnteresseerd in welke acties het beste hebben geholpen bij het behalen van jouw doelen, zodat we die acties beschikbaar kunnen maken voor nieuwe gebruikers. Zo helpen we elkaar weer een handje!

Wil je op de hoogte blijven? En/of wil je ons bij de doorontwikkeling helpen door de volgende fase van Mijn Doelen Stellen te testen? Laat dan hier je e-mailadres achter. We beloven je dat we je e-mailadres alleen maar zullen gebruiken voor nieuwsberichten of feedbackmomenten, en natuurlijk is het altijd mogelijk om je weer af te melden.

We hopen van je te horen!

Groeten van Wouter Bruijning en Kelly de Vries

Terug naar overzicht