Werken met acties

In het doel dat je aangemaakt hebt vind je altijd verschillende acties. Daar kun je een aantal dingen mee doen.

Onder elke actie vind je vier icoontjes:

  • Versleep je actie naar boven/beneden
    Verwijder je actie
  • Stel een herinnering in
  • Pas je actie aan

Aan de rechterkant van de actie kun je soms een zien. Als je daarop klikt krijg je een tip.

acties01

Een actie verwijderen

Als je op het prullenbakje klikt krijg je een popup waarin je gevraagd wordt om de verwijdering te bevestigen.

acties02

Herinneringen

Je kunt een herinnering op een actie instellen. Op dit datum kun je dan een e-mailtje krijgen dat je de actie moet afronden. Let op: je moet dit dan wel in je profiel ingesteld hebben! Je stelt een herinnering in door op het kalendertje te klikken. Er verschijnt dan een popup. Als je in de zwarte balk klikt zal er een kalender omhoog komen (hiervan is geen plaatje). Daarin tik je de datum aan waarop je de herinnering wilt instellen.

acties03

Als je dit gedaan hebt, zal er in het kalendertje een vinkje komen te staan ten teken dat je een herinnering hebt ingesteld.

acties04

Als de datum van de herinnering is aangebroken wordt je actie rood. In je berichtencentrum (onder de bel) zal dan ook een melding komen te staan dat je deze herinnering hebt ingesteld.

acties05

De tekst aanpassen

Je kunt de tekst van de actie aanpassen door op het potloodje te klikken. Er verschijnt dan een popup waarin je de tekst kunt wijzigen.

acties06

Extra

Bij sommige acties vind je een aan de rechterkant. Daaronder zit een tip verstopt. De tip kan ook een link naar een andere pagina of website zijn. Als je op zo’n link klikt wordt er een nieuw tabblad geopend.

acties07

Een actie afronden

Door ergens op de oranje (of rode) balk te klikken rond je een actie af. De balk wordt dan groen, en het icoontje van de kalender zal verdwijnen.

acties08