De gebruiker centraal

Nieuws

We zien het veel gebeuren: apps die ontwikkeld worden vóór een bepaalde doelgroep, maar zónder die doelgroep ook daadwerkelijk te betrekken. Dat is natuurlijk zonde, want vaak heeft de doelgroep toch net wat andere wensen dan wat de ontwikkelaar dacht.

Wij vragen al enkele jaren aan de gebruikers van MijnDoelenStellen om na het invullen van de doelenkaart, feedback achter te laten in het evaluatieformulier. Geheel vrijblijvend, zoals jullie van ons gewend zijn. Maar wat hebben we in de afgelopen jaren mooie feedback mogen ontvangen. En dat bij ons de gebruiker centraal staat, blijkt dan ook uit het feit dat de doorontwikkeling voor het grootste gedeelte gebaseerd is op de feedback die we kregen. Mooi toch?

Maar we zijn er nog niet, en ook nu hebben we de gebruikers hard nodig. Zodra de nieuwe versie van MijnDoelenStellen af is, willen we gebruikers vragen de versie uitgebreid te gaan testen en ons van feedback te voorzien, zodat we zoveel mogelijk tegemoet kunnen komen aan hun wensen en ideeën.

En daarom zijn we op zoek naar jongeren, volwassenen, scholieren, studenten, en alle andere gebruikers, die hier een bijdrage aan zouden willen leveren! Voel jij je door dit bericht aangesproken, laat het ons weten. Ben jij iemand die vaker naar MijnDoelenStellen verwijst, dan horen we dat ook graag. Vul dit formulier in op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Terug naar overzicht