De eerste test zit er op!

Nieuws

Enkele weken geleden hebben een aantal mensen het eerste concept van de nieuwe versie van MijnDoelenStellen getest. En wat zijn we blij met de resultaten! Zo vroegen we bijvoorbeeld wat ze van het gebruik van de applicatie vonden, waarbij de antwoorden ‘makkelijk’ en ‘supermakkelijk’ waren. Dat was natuurlijk ook de bedoeling ;-). In de nieuwe versie worden ‘awards’ uitgedeeld wanneer een aantal doelen behaald zijn. Dit werd door de testers als ‘leuk’ en ‘stimulerend’ ervaren. Eén tester gaf aan dat het kinderachtig was.

Een mooi compliment kregen we van een gezinsvoogd: “Wauw! Heerlijk zulke tool! Ik ben er helemaal doorheen gegaan en er zijn weinig aspecten die ik mis. (…) Ik heb er verder naar gekeken met lijstje vanuit het Nibud, de vakbond, Delta en dan kan je concluderen dat de lijst erg compleet is.”

En zoals het hoort, kwamen ook in deze eerste test een aantal punten ter verbetering uit, zowel op technisch als op inhoudelijk vlak. Daar zijn we nu hard mee aan de slag. We hopen dit in januari afgerond te hebben, we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Tot volgend jaar!

Terug naar overzicht