Blog

HULP gezocht!

Kennisplein Gehandicaptensector is op zoek naar een gebruiker van MijnDoelenStellen voor een (online) interview. Ze willen graag MijnDoelenStellen onder de aandacht brengen op hun website, en dat zouden wij natuurlijk ook super tof vinden! Wil jij ons helpen? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen: We zullen je eeuwig dankbaar zijn 🙂

Lees verder

Webinar

Het webinar Altijd al willen weten hoe MijnDoelenStellen werkt? Hoe je het kunt gebruiken voor je eigen doelen? Of hoe je het in kunt zetten in de hulpverlening? Dan is het volgende aanbod zeker iets voor jou! In de Week van de Sociale Technologie organiseren wij een webinar over MijnDoelenStellen. We leggen je uit waar […]

Lees verder

Motivatie: pragmatisch of duurzaam

Zeventien Franse ziekenhuizen willen zwangere vrouwen betalen om te stoppen met roken. Met het experiment willen ze onderzoeken of een financiële prikkel vrouwen in verwachting kan helpen te breken met hun rookverslaving, meldt de Franse omroep France 24. (bron)

Lees verder

Een heel mooie recensie

We kregen een heel mooie recensie van Inge van den Tillaard, Adviseur kwaliteit- en kennismanagement (MEE Oost). Met haar toestemming publiceren we deze ook graag op onze site!

Lees verder

We zijn live

Na een half jaar hard werken is het zover. MijnDoelenStellen 2.0 is live. In dit bericht kijken we terug op wat er allemaal gebeurd is.

Lees verder