Blog

Webinar

Het webinar Altijd al willen weten hoe MijnDoelenStellen werkt? Hoe je het kunt gebruiken voor je eigen doelen? Of hoe je het in kunt zetten in de hulpverlening? Dan is het volgende aanbod zeker iets voor jou! In de Week van de Sociale Technologie organiseren wij een webinar over MijnDoelenStellen. We leggen je uit waar […]

Lees verder

Motivatie: pragmatisch of duurzaam

Zeventien Franse ziekenhuizen willen zwangere vrouwen betalen om te stoppen met roken. Met het experiment willen ze onderzoeken of een financiƫle prikkel vrouwen in verwachting kan helpen te breken met hun rookverslaving, meldt de Franse omroep France 24. (bron)

Lees verder

Een heel mooie recensie

We kregen een heel mooie recensie van Inge van den Tillaard, Adviseur kwaliteit- en kennismanagement (MEE Oost). Met haar toestemming publiceren we deze ook graag op onze site!

Lees verder

We zijn live

Na een half jaar hard werken is het zover. MijnDoelenStellen 2.0 is live. In dit bericht kijken we terug op wat er allemaal gebeurd is.

Lees verder

De eerste test zit er op!

Enkele weken geleden hebben een aantal mensen het eerste concept van de nieuwe versie van MijnDoelenStellen getest. En wat zijn we blij met de resultaten! Zo vroegen we bijvoorbeeld wat ze van het gebruik van de applicatie vonden, waarbij de antwoorden ‘makkelijk’ en ‘supermakkelijk’ waren. Dat was natuurlijk ook de bedoeling ;-). In de nieuwe […]

Lees verder